Om SaMaTi

Her kan du læse mere om os og eventuelt se billeder, hvis du har lyst !

Sanne - Det mig der er WebMaster, hvad er der ellers at fortælle ? Udover at det er mig der fotograferer derhjemme, så det er næsten umuligt at finde et billede af mig selv!
Jeg er uddannet engelsk korrespondent, men arbejder som licensspecialist.
Jeg er kreativ og lidt af en samler. Samler på parfumeflasker (har samlet siden jeg var 5-6 år, og har ca. 900 nu!), Swarovski krystalfigurer, små højresko, ædelstene og forsteninger. Manden min vil garanteret tilføje: sko, tasker og neglelak, men nu er det jo ikke ham der har ordet!  :)
Når jeg endelig har lidt tid til overs, tegner og maler, klipper og klistrer jeg, laver hjemmesider og måske blir' symaskinen endda slæbt frem. Jeg smeder osse' smykker og laver kæder af ringe, støber lys og blomsterbinder og jeg lægger tarotkort for sjov.

Jeg elsker: luksus, hygge, at pynte op, orden, is og flødeboller, min mand og min unge, mit hjem, min have, min gamle bil, mine venner og min familie!
Jeg hader: gule ærter, brunkål, edderkopper, smålighed, løgn og uretfærdighed!
 


 
Max er min mand. Han er uddannet automekaniker, VAG, men er ved at være berettiget til "kunst, klejn og mirakelsmed" titlen!
Han er en dygtig håndværker, der har slidt med at sætte hele vores hyggelige gamle hus i stand, udvendigt som indvendigt, fra kælder til kvist.
Derudover er han gammel sportsidiot:
Har spillet ishockey siden han var en lille dreng og i flere omgange på elite plan (HIK, nu ICG). Han står på ski og han har sejlet X79 på DM plan i mange år og osse' vundet en enkelt gang (Styx, 1994), surfer når tiden og vinden tillader det og går på jagt en gang imellem med far og svigerfar, det er godt vi ikke skal leve af hvad de kommer hjem med ! :) Sidste nye dille er at cykle, han cyklede Århus/København i september 2012.

Max elsker: sport, mad og sin søn - og sin kone, forhåbentligt!
Max hader: hysteriske kvinder ! :)

Tim er en charmerende teenage-knægt på 19 år, som er vild med sine venner, Facebook, skiferier, musik, trommer, fester og piger!

Han har tidligere dyrket JuJutsu og har vundet 1 guld-, 3 sølv- og 4 bronzemedaljer. Han var vild med at løbe på is- og rulleskøjter, ski og skateboard. Han havde egen hule og egen bil. Hulen blev sidenhen indrettet som teenage-hule, med masser af puder og stearinlys. Han havde også mange WarHammer figurer, som han har samlet på siden han var seks år. Og han var vild med biler. Åbnede egen autovask for at tjene lidt ekstra.
Tim var/er kreativ: tegner, klipper, klistrer og maler, modellerer og opfinder - har fantasi i ubegrænsede mængder!

Tim elsker: tøser og sine venner, at feste, danse, shuffle, tromme, løbe på ski, skateboard, skøjter, spille computer og X-box (både Classic og 360), se film.
Tim hader: stadig at rydde op på sit værelse!

Her kan du se billeder af alle Tims fastelavnsudklædninger og julekortmotiverne.

2013-02-15