Marcipankagen

Her har du opskriften på min berømte og meget slankende marcipankage. Den er nem at bage og smager herligt, eneste minus er at den er noget dyr om sommeren hvor ikke alle supermarkeder ligger inde med Odense råmarcipan. Så husk at fryse noget om vinteren, så skal du kun købe til dekorationerne.

Her kan du se billeder af hvordan jeg har pyntet kagen (klik på de små billeder for forstørrelse):

Vores egen bryllupskage. Far har smedet formen.
Karin og Michaels bryllupskager. Mit største projekt til dato. Lavede fire hjerter i alt, der skulle være til 90 personer. Max har lavet hjerte-fadene.
Den fine kage vi havde med til Claus og Tines lille datter, Laura.
Måske jeg osse' skal bage bryllupskage til dem, hvis altså Claus kan få taget sig sammen til at fri. :)
Flettet julehjerte til min fødselsdag.
Tims barnedåb. Pyntet med legetøj og sut, og en lille folkevogn.
Mariehønekagen, som vandt børnehavens kagekonkurrence.
Stor ære!
En hare i midten med gulerødder rundt om. Der er en orm i en af gulerødderne.
Her et temmelig dårligt billede af mine berømte kakaomus med et juletræ i midten.
Og her er kakaomusene med en gul ost i midten. Når jeg ikke bager den til min fødselsdag får jeg klager!
Jeg bagte en marcipankage til malerne som en lille tak for maling af min GT. Det var sværere at forme en GT i marcipan end jeg havde troet, men logoet er helt perfekt - "GTak"


2006-08-04